Testimonis de l'alegria
Ahir, en el marc de les Conferències Quaresmals d'aquest any, va tenir lloc la Conferència-Diàleg dels joves amb l'arquebisbe de Panamà, Mons. José Domingo Ulloa, amb ocasió de les Jornades Mundials de la Joventut que tindran lloc en aquest bonic país del 22 al 27 de gener de 2019.
 
Seguint el mandat del Sant Pare Francesc d'Església en Sortida, la Parròquia va organitzar aquesta trobada amb l'objectiu de motivar els joves a evangelitzar el món des de la seva realitat i animar-los a participar a les JMJ per donar testimoni de la seva Fe i fer Església amb altres joves d'arreu del món.
 
La conferència va començar puntualment a les 7 de la tarda. Mons. Ulloa va fer una introducció on va insistir en la necessitat d'estar molt a prop de Jesús de la mà de Maria, per poder donar testimoni de la Bona Nova de l'Evangeli. A continuació, els joves van fer una sèrie de preguntes sobre aspectes més pràctics de l'organització de les jornades.
 
En acabar la conferència, vam fer una hora d'Adoració al Santíssim per demanar molts fruits de les JMJ. Va ser un moment d'oració i recolliment que colpia el cor. Joves, grans, laics, preveres,... tots pregàvem amb un objectiu comú: Evangelitzar i sortir de la nostra “àrea de confort” per portar Crist a tots els racons de la terra.
 
Voldria donar les gràcies a Mons. José Domingo Ulloa; al nostre cardenal arquebisbe, Mons. Omella, que va tenir la amabilitat d'acompanyar-nos; al Sr. Rector, Mn. Ramon Corts, per la seva dedicació; a Mn. Bruno Bérchez, Delegat de Joventut de la diòcesi de Barcelona, així com a Mn. Artur Migas, que va fer un gran esforç amb tota la preparació i logística de l'esdeveniment.
 
Moltes gràcies!
 
Roser Lorda
 
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te