Notícies
 
DOMUND 2016: Sé valiente, la Misión te espera
22-10-2017
(cliqueu per ampliar)

El diumenge 22 d'octubre se celebra el dia del DOMUND.

És molt important que el preparem amb la pregària i l'almoina per propagar la fe en el nostre món que sembla tan allunyat de Déu i de l'Església.

No és una qüestió secundària en la nostra vida cristiana, aquesta de l’evangelització. Hi ha tants missioners i missioneres que ofrenen cada any les seves vides pel sol fet d’anunciar Jesucrist i estar al costat dels qui més ho necessiten! La fe s’ha de traduir en amor, també als qui no coneixen Crist.

Prop de 500 missioners catalans són els encarregats d’anunciar l’Evangeli cada dia arreu del món. Aquestes persones representen l’essència de l’Església catòlica i són les encarregades de dur a terme l’evangelització i la promoció humana en els llocs més pobres del planeta.
Aquests missioners han pres la decisió de sortir de la seva terra, de deixar la seva zona de confort, per ajudar les persones més necessitades sense demanar res a canvi.

A dia d’avui, l’Església catòlica s’estén pràcticament per tot el planeta gràcies a l’activitat dels missioners. Els principals territoris de missió són: Àfrica, Àsia, les illes d’Oceania amb Papua Nova Guinea al capdavant i algunes zones d’Amèrica Llatina.

Pensem ja des d’ara quina serà la nostra aportació d'enguany.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te