Notícies
Celebracions comunitàries de la Penitència de Nadal
18-12-2018
(cliqueu per ampliar)
Detallem a continuació els horaris qui hi haurà Celebració Comunitària de la Penitència(1), tant a la Basílica de la Concepció, com a la Parròquia de Sant Francesc de Sales, per preparar-nos per al Nadal.
 
Tot i que la forma habitual de la confessió és la individual, hi ha uns moments a l’any, com ho precisa el mateix Ritual, que la comunitària manifesta millor, el caràcter comunitari de la Penitència, com és l'Advent.
 
Participem tota la família d'aquestes celebracions!
Diumenge 23 a les 21h: especial per a joves (després de la Missa Jove), a la Concepció.
Dimarts 18 a les 19.30: a Sant Francesc de Sales.
 Dimecres 19 a les 19.30: a la Concepció.
Com prodríem preparar-nos al Nadal, si el nostre cor no està preparat per rebre Jesús?
(1)Les celebracions comunitàries de la Penitència comencen amb un examen de consciència, després segueixen les confessions. Ens col·locarem en fileres com ho fem quan anem a combregar. S'expressen els pecats i es rep l'absolució. Hi haurà diversos sacerdots. Els mossens no podran adreçar gaire paraules, puix que el caràcter de la celebració és, més aviat, comunitari.
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te