Notícies
Commemoració dels fidels difunts
02-11-2019
(cliqueu per ampliar)

El dissabte 2 de novembre, commemoració dels fidels difunts, a la

Missa solemne a les 18h 
pregarem pels difunts de l'any i de la parròquia.

Per a una participació més visible dels familiars dels difunts que, enguany, han traspassat a la casa del pare -i de tothom qui ho vulgui-, podeu acompanyar els celebrants en la processó d’entrada portant a les mans una llàntia encesa, que serà col·locada davant de l’altar en recordança dels difunts. Les llànties podreu obtenir-les, a fora, al claustre. Després de l'Eucaristia les llànties ofertes seran dipositades a l'altar de la Mare de Déu del carme davant el relleu de les ànimes.

També podeu encarregar Misses per als vostres difunts a la nostra col·lectoria de Misses (sagristia de la parròquia). Ho podeu fer el mateix dia dos de novembre després de la Missa pels fidels difunts, o bé qualsevol altre dia d'11h a 13h i de 17:30 a 20h.

Sobre les indulgències(*)

Es concedeix indulgència plenària aplicable només a les ànimes del purgatori, als fidels que, amb les degudes condicions, el dia de la commemoració de tots els fidels difunts visitin piadosament una església o oratori, resin l'oració del Senyor i recitin el Símbol de la Fe.

Es concedeix indulgència plenària aplicable només a les ànimes del purgatori, als fidels que, amb les degudes condicions, des del dia 1 al 8 de novembre, visitin piadosament un cementiri i preguin mentalment pels difunts.

Es concedeix indulgència parcial als fidels que altres dies de l'any visitin un cementiri i preguin mentalment pels difunts. 

(*) Què són les indulgències? Consulteu el Catecisme de l'Església Catòlica.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te