Els SOPARS ALPHA d'enguany

Quan el 7 de febrer van començar els sopars Alpha, tots ens sentirem molt feliços. Va ser un èxit la convocatòria!!!, la sala Concepció amb les taules molt ben parades acollia als 54 participants, tots van quedar satisfets pel sopar i, el més important, la primera xerrada sobre el tema "El cristianisme és fals, avorrit, irrellevant" va aconseguir que la majoria tinguessin la inquietud de continuar el curs.

Això va ser així, els següents dies del curs es va mantenir el nivell de participants i els seus comentaris sempre favorables. Els oradors han aconseguit portar els temes al fonamental i exposats de manera senzilla però molt amena.

Aquests cursos Alpha formen part principal del Pla Pastoral de la parròquia, són l'avantguarda per a aconseguir que ens transformem en Deixebles Evangelitzadors.

Aquesta situació tan excepcional creada pel coronavirus que ens ha obligat a cancel·lar tota mena de reunions, no ens ha de fer perdre de vista de quina és la nostra missió, parlo en nom de tots els que estem en l'equip que organitza els Cursos Alpha, i haig de dir que això no ens ha fet perdre la il·lusió ni l'esperança dels fruits que se n'obtindran.

A tots els participants d'enguany dir-los que no ens hem oblidat d'ells, que queden convidats, i ens ocuparem d'això, al pròxim curs i així podran completar la seva formació.

Que aquests dies de confinament ens serveixin per resar els uns pels altres.

Joaquim Nubiola, moderador Curs ALPHA

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te