Missatge del rector del 18 de març
Estimats amics i feligresos,
Em poso novament en contacte amb vosaltres per parlar-vos sols d'uns punts que tenen a veure amb els qui més poden sentir els efectes de les circumstàncies actuals, i dels possibles canals de comunicació que tenim entre nosaltres.
1. El nostre servei de Càritas, per raó de l'edat i indisposició dels qui el componen, no pot oferir els serveis que fins ara realitzava. Això no significa pas que no hàgim de pensar en els més necessitats. Per això, us demano dues coses:
a) Si sabéssiu d'alguna persona a qui calgui fer-li algun servei, ens ho comuniqueu;
b) Alguns voluntaris s'han ofert per col·laborar eventualment en aquest sentit (comprar, anar al banc, etc). Si algú més es vol oferir, que s'adreci a secretaria (Cristina o Georgina) mitjançant aquesta adreça: parroquiaconcepciobcn@gmail.com.
2. El bisbat ha posat en marxa un servei de catering a domicili per als sacerdots ancians i també per a aquells ancians o malalts que ho necessitin. El serveix l'empresa ENDERMAR. Hi ha diversos tipus de dieta. El preu és de 6,05 eur el dinar i 10 eur el dinar i sopar. Podeu contactar amb ells a través del telèfon 662 298 327 (Joan Reverter) o del correu electrònic supervisor@endermar.com. Nés avall trobareu la carta del bisbat.
 
3. Disposem de diferents canals de comunicació als quals us podeu subscriure per seguir rebent les nostres comunicacions:
Subscriviu-vos si voleu continuar rebent mails informatius de la parròquia. En breu, deixarem d'enviar emails com fins ara, i farem servir aquest mitjà.
Seguiu-nos per informar-vos de l'actualitat (es pot consultar en el nostre web).
Subscriviu-vos perquè estem mirant de transmetre en directe algunes celebracions litúrgiques, com les de Setmana Santa, i necessitem tenir 1.000 subscriptors.
Seguiu-nos per a la informació preferentment adreçada als joves.
 
Rebeu la meva benedicció.
Ramon Corts i Blay, rector
 
 
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te