Crònica
Visita del rector i del Sr. Ángel Gómez Sala a les Missioneres de la Caritat
02-08-2020
(cliqueu per ampliar)
A principis d'aquest mes d'agost, el senyor rector i el Sr. Àngel Gómez Sala van anar a visitar les instal·lacions del menjador social de les Missioneres de la Caritat al carrer de l'Arc de Sant Agustí, 2 (al districte de Ciutat Vella). La Germana Blanca va agrair la donació de 1.300 litres d'oli subministrats durant l'estat d'alarma per ser distribuïts entre els més necessitats. Es va acordar de mantenir aquesta col·laboració en el futur.
 
Mossèn Ramon Corts i Blay va regraciar igualment l'obra del senyor Gómez Sala i, a les Misses, a tots els feligresos, per la seva generositat envers les religioses de la mare Teresa de Calcuta. Estem sempre a la seva disposició.
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te