Crònica de la primera sessió del curs "CREURE PER PARLAR"

El dissabte 13 de març, tingué lloc la primera sessió del curs "CREURE PER PARLAR", adreçat primerament a donar eines als joves per evangelitzar, però obert a tothom qui volgués formar-se en aquest aspecte.

Amb paraules de Marc Garcia C, un jove que va assistir-hi:

«El dissabte passat vam poder assistir a una gran xerrada al meravellós claustre de la Parròquia de la Concepció amb un ambient extraordinari.

En primer lloc, vam escoltar les paraules del rector, Mn. Ramon Corts, que ens van servir per entendre com Déu connecta amb l’home i la comunicació del llenguatge bíblic, saber-lo interpretar i, així, poder argumentar les preguntes que ens pugui fer la gent, transmetent correctament el missatge de Jesús.

Després d’una petita pausa que vam aprofitar per conèixer-nos entre nosaltres, el senyor Josep Borrell, de Catholic Voices, ens va parlar sobre l’actitud positiva que hem de tenir els cristians en el nostre dia a dia i la valentia de mostrar els valors que ens caracteritzen sense amagar-nos. En aquest sentit, ens va explicar "Los 10 principios de CATHOLIC VOICES para una buena comunicación", molt útils per parlar amb els nostres amics sobre la nostra fe (i que els teniu enunciats més endavant).»

Hi havia uns 75 joves. Es va omplir tot el claustre, fins i tot el jardí, seguint en tot moment la normativa sanitària d’aquest temps de pandèmia. Mn. Artur s’encarregà de condicionar el claustre per a les xerrades. També hi hagué uns quants voluntaris que feren d’acollidors, tant per controlar l’aforament, com per donar la benvinguda als assistents i oferir pastes i sucs individuals durant la pausa, cosa que va ser molt celebrada.

S’acabà la sessió amb una pregària amb Salms i altres textos de la Sagrada Escriptura.

Des d’aquí volem agrair la intensa col·laboració dels joves de la parròquia, tant en la difusió, que van fer que la convocatòria arribés a molta gent d’altres llocs i moviments, com en la logística, per facilitar l’arranjament del claustre.

PROPERES TROBADES: Dissabtes 17 Abril, 8 Maig i 12 Juny

AFORAMENT LIMITAT: Cal inscriure's a: http://bit.ly/3e7TqoR (qui no ho hagi fet).

MÉS INFORMACIÓhttps://www.parroquiaconcepciobcn.org/ca/noticies/2021/03/creure-per-parlar

   

  

   

 

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te