Notícies
Algunes reflexions...
14-10-2016
(cliqueu per ampliar)

Moltes vegades es diu que per als apostolats, a més del zel per a fer-ho, calen també els mitjans necessaris.

Col·laborar en aquest sentit és també un autèntic apostolat,
obra d'evangelització.

Per poder portar a terme la tasca evangelitzadora de la parròquia i també la de caritat, cal que la parròquia faci ara una notable despesa. Cal adquirir nous ordinadors (els anteriors, realment amb molt anys, ja no poden fer-nos més servei, tots es van comprar al mateix temps, fa més de deu anys. Ara necesitem quatre ordinadors: per al despatx de Càritas, despatx parroquial i secretaria). Tot plegat suposarà una despesa mínima de 2.500 euros.

Per mirar d'evitar despeses, ha calgut suprimir l'orgue a les Misses dels dissabtes i vigílies de festa de les 18 i 20h. Sols en alguna ocasió seran solemnitzades aquestes celerbacions eucarístiques. Estalviarem així a la vora de 250 euros mensualsUn cop s'hagi estabilitzat la situació, mirarem de tornar a incorporar l'orgue en aquestes Misses.
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te