Notícies
Normes sobre el dejuni i l'abstinència durant la quaresma
17-02-2021
(cliqueu per ampliar)

El Dimecres de Cendra, començament de Quaresma, i el Divendres Sant són dies de dejuni i abstinència. Els altres divendres de Quaresma són també dies d'abstinència, la qual consisteix a no prendre carn, segons antiga pràctica del poble cristià. A més, és aconsellable i mereixedor de lloança que, per tal de manifestar l'esperit de penitència propi de la Quaresma, els fidels es privin de despeses supèrflues, com són, per exemple, les menges o begudes costoses, els espectacles i les diversions.

La llei d'abstinència obliga els que hagin complert el 14 anys. La del dejuni, tots els majors d'edat fins que hagin complert el 59 anys.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te