Apel·lo a la vostra generositat!
Estimats amics i feligresos,
A la vista que s'allarga el confinament, voldria saludar-vos i donar-vos ànims per acabar de passar aquests dies fins al 10 de maig. El Papa ens ha donat una norma senzilla de cara a l'estat d'alarma, les tres R: Renúncia, Resistència i Resar.
 
Vull saludar-vos, animar-vos i donar-vos les gràcies pel manteniment que feu de la nostra parròquia, amb les vostres aportacions, de cara a l'Evangelització i a l'obra de caritat.
 
Quant a l'Evangelització, se'ns presenta un panorama difícil: hem hagut de suprimir els cursos Alpha d'evangelització, les catequesis, els bateigs, probablement les confirmacions, tants casaments, els jugadors anònims, Vida Creixent, i tantes altres activitats que ajuden a transmetre la torxa de la fe.
 
Tot això requerirà esforços encara més grans que els que hem fet fins ara, tant de zel apostòlic com de recursos. Esperem molt del vostre constant ajut.
 
Algú m'ha suggerit que, davant d'aquesta emergència, cada feligrès reculli pel seu compte, i des de l'inici de la pandèmia, allò que cada diumenge sol destinar a la parròquia i, així que es pugui, ho lliuri com si es tractés de la col·lecta de les Misses dominicals.
 
No cal dir que apel·lo a la vostra generositat per atendre tantes necessitats que ja tenim, i moltes que ben segur seguiran, i encara més urgents.
 
Us saludo afectuosament i continuo desitjant a tots els feligresos i benefactors un bon temps pasqual: Crist ha ressuscitat, realment ha ressuscitat.
 
Ramon Corts i Blay
 
 
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te