Notícies
Oferim Misses pels nostres difunts en aquest temps de confinament
22-04-2020
(cliqueu per ampliar)
Estimats feligresos i amics,
 
No m'hauria imaginat que aquest temps de confinament durés tant, i encara menys que haguéssim d'assistir a tant de dolor a causa de les persones que ens deixen de manera tan sentida a causa de l'actual pandèmia.
 
Mn. Joan Bladé, d'acord amb el bisbat, ha pogut acompanyar desenes de famílies en els tanatoris. Són moltes, però, les que no han tingut aquest consol i no se'ls ha pogut celebrar la santa Missa. Quan passi aquest temps anirem celebrant les misses funerals.
 
Però, perquè no sembli que deixem d'encomanar a Déu els nostres difunts amb el sacrifici de la Missa, podeu escriure'ns el nom dels difunts pels quals vulgueu que celebrem la Missa a la parròquia durant el confinament. L'Escriptura diu que oferir Sacrificis pels nostres difunts és cosa agradable a Déu, és el que us convido a fer. Un cop tornem a la normalitat, ja parlarem de totes aquestes qüestions. 
 
Mentrestant, us vull dir que no passa mai un sol dia que no encomani a Déu tota la parròquia, però aquests dies ho faig de manera molt més sentida, intensa i freqüent.
 
Ben afectuosament, us desitjo un bon temps de Pasqua que ens permeti de dir amb tota la fe: Crist realment ha ressuscitat.
 
Ramon Corts i Blay, rector
Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te