Crònica
PERQUÈ VAIG TENIR FAM...
31-07-2020
(cliqueu per ampliar)

Des d’aquí vull donar les gràcies a totes aquelles persones i famílies que han contribuït durant el confinament i fins ara*, a preparar els sopars calents que diàriament hem entregat a qui ens han vingut a demanar. Amb aquesta actuació, al igual que amb moltes d’altres que fem, i les que cadascú feu de manera individual, contribuïm a fer present l’amor de Déu viu entre nosaltres.

Val a dir que els nostres visitants no solament han estat acollits materialment, sinó també els hem ofert la preparació per a la Confirmació a algun d’ells. A més, han col·laborat a decapar 80 bancs de la basílica. D’aquesta manera els hem pogut ajudar en la seva situació econòmica, a ells i a d’altres.

No fem més que el que Jesús ens ensenya a l’Evangelicompartim el pa material després de compartir el Pa espiritual de l’Eucaristia, que ens dóna força i ens impel·leix a sortir de nosaltres mateixos.

Esperem que, per la misericòrdia de Déu, quan arribi el moment, tots nosaltres puguem sentir aquelles paraules dels seus llavis: “Veniu, beneïts del meu Pare; hereteu el Regne preparat per a vosaltres des de la creació del món. Perquè vaig tenir fam i em vau donar menjar; vaig tenir set i em vau donar beure; era foraster i em vau acollir; estava nu i em vau vestir; estava malalt i em vau visitar; estava empresonat i vau venir a veure'm”.

Ramon Corts i Blay

* Durant el mes d'agost no donarem aquests sopars i ens plantejarem què fer per al proper curs.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te