Petició de voluntaris per revisar llibres

Copiem a continuació una petició que ens arriba de l'Editorial Balmes.

Editorial Balmes, part de la Fundació Cultura Religiosa, disposa d’un extens fons editorial en parla catalana i castellana gran part del qual està exhaurit.  A banda de l’activitat d’edició de nous continguts, el repte actual de la Fundació es preservar i divulgar aquest catàleg bibliogràfic.  L’abast fins a la data ha estat Catalunya i Espanya, sense haver cobert la resta del món de parla hispana.  

En el procés de preservació, necessitem voluntaris disposats a revisar el contingut digitalitzat dels antics originals que estem recuperant.  És un procés laboriós però agradable i fàcil de dur a terme consistent en la lectura en pantalla dels continguts tot i corregint les errades que el sistema automàtic no ha sabut detectar (guions fora de contexte, “ó" confoses per “6”…).  

Si ens pots ajudar, t’estarem molt agraïts i formaràs part d’un projecte de més de 100 anys d'història amb voluntat de perdurar i transmetre valors cristians a les generacions futures. 

Gràcies per endavant!

Si voleu col·laborar contacteu amb parroquiaconcepciobcn@gmail.com.

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te