Notícies
DOMUND 2021: Explica el que has vist i sentit
23-10-2021
(cliqueu per ampliar)

La Jornada Mundial de les Missions (DOMUND) convocada pel Papa, aquest any, amb el lema «Explica el que has vist i sentit» tindrà un toc juvenil amb el vídeo de la campanya que està protagonitzat pels joves. Cinc joves de diferents llocs d’Espanya que comparteixen un mateix sentiment: el seu afecte per la missió.

Per mitjà de la nova versió de la pàgina http://www.domund.es que les O.M.P (Obres Missionals Pontifícies) acaben de publicar, es podran seguir els testimonis d’aquests i els d’altres joves.

Per reforçar la proposta digital de les O.M.P., s’ha organitzat la segona edició de la carrera virtual del Domund, enguany amb la novetat d’una samarreta commemorativa.

Des del web www.domund.es també podran col·laborar les persones que vulguin ajudar l’Església en els territoris de missió, encomanats a la Congregació per a l’Evangelització dels Pobles, i promoure les vocacions missioneres en el món.

Des de la parròquia, us encoratgem a participar d'aquesta jornada amb la pregària i l'almoina per propagar la fe en el nostre món que sembla tan allunyat de Déu i de l'Església.

No és una qüestió secundària en la nostra vida cristiana, aquesta de l’evangelització. Hi ha tants missioners i missioneres que ofrenen cada any les seves vides pel sol fet d’anunciar Jesucrist i estar al costat dels qui més ho necessiten! La fe s’ha de traduir en amor, també als qui no coneixen Crist.

Pensem ja des d’ara quina serà la nostra aportació d'enguany.

MENSAJE DEL SANTO PADRE FRANCISCO PARA LA JORNADA MUNDIAL DE LAS MISIONES 2021

Rep totes les nostres novetats al teu correu electrònic Subscriu-te