Acampada d’estiu 2024

Del 25 de juny al 1 de juliol!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ FENT CLIC AQUÍ

Benvolgudes famílies!

Com altres anys, ens instal·larem en el “Campament Toirigo” situat al Parc Nacional d’Aigües Tortes (Vall de Boí),  un lloc sensacional en plena natura que administra la Generalitat de Catalunya.

Muntanyes, llacs, rius, rutes, poblats, fauna i flora autòctona i de tota mena. Res a veure amb unes Colònies, doncs l’aventura comença sota les tendes de campanya.

Poden participar tant nois com noies d’edats entre 6 i 19 anys, que s’agruparan per edats i sexe al costat dels seus respectius monitors o monitores.

Al ser un campament parroquial, no hi faltarà la pregària, la Missa i la vivència i formació en valors humans i cristians.

Als pares dels nens que s’inscriguin s’els enviarà en el seu moment informació detallada de qüestions més puntuals. Al igual que altres anys, els participants hauran de portar la seva motxilla, sac de dormir, roba, tovallola, banyador, estris de menjar, llanterna, … Tant monitors com nens vestiran la samarreta del campament. 

Un any més, desitgem que els vostres fills guardin un record inesborrable bo i passant un dies ben agradables i molt divertits.

La matrícula ja és oberta. El preu total per persona és de 375€ per nen. El pagament es farà mitjançat transferència bancaria a ES70 2100 3014 7322 0068 2696

En un segon correu electrònic, rebreu la CONFIRMACIÓ DE LA RESERVA per part de la parròquia, junt amb les instruccions per FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ.

IMPORTANT: La inscripció NOMÉS quedarà formalitzada quan:

  • HAGUEU LLIURAT LA FITXA D’INSCRIPCIÓ, degudament complimentada i signada, i la DOCUMENTACIÓ requerida.
  • Hagueu efectuat el PAGAMENT TOTAL de l’Acampada. Data límit: 20 de juny. Es pot fer a terminis (si alguna família té alguna dificultat especial, si us plau, contacteu amb Mn. Joan).

Podeu convidar altres familiars, amics o companys del cole dels vostres fills. Això sí, no perdeu de vista que les places són límitades. Si cal, s’obrirà una “llista d’espera” pel cas d’imprevisibles baixes. 

Informar-vos que al claustre de la Parròquia hi ha exposades algunes fotos de l’any passat.

Per a més informació podeu escriure a campasconcepcio@gmail.com.

En nom del senyor Rector i meu m’acomiado cordialment de tots vosaltres.

Mn. Joan Bladé Piñol, vicari

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ FENT CLIC AQUÍ