Et necessitem! Fes-te acollidor a les misses dominicals!

INSCRIPCIONS FENT CLIC AQUÍ

El passat 1 d’octubre vam celebrar la jornada de presentació del Pla de Futur de la Basílica de la Puríssima Concepció amb l’objectiu de convertir-nos en “una comunitat de creients en Jesucrist, alegra i acollidora en la gran ciutat, que fa dels seus membres deixebles evangelitzadors”.

Per poder posar en pràctica aquest Pla de Futur hem establert una Comissió de Seguiment per avaluar i proposar mesures que ens encaminin al nostre objectiu. El primer pas que volem implementar és el de potenciar la figura dels acollidors.

Què és un acollidor?

És aquell qui, en les misses dominicals, fa alguna de les següents activitats:

Donar la informació i rebre els qui no són habituals a les nostres celebracions, ser lector, portar les ofrenes, ajudar l’altar, repartir els fulls de cants, els fulls de diversos idiomes, passar les col·lectes, col·locar i repassar els sobres de les col·lectes especials, entre d’altres funcions.

Totes són funciones necessàries per al correcte funcionament de les misses dominicals, però molts cops no tenim la gent suficient per dur-les a terme o fer-ho amb temps i com és degut.

Per això us demanem que us apunteu i ens ajudeu en alguna d’aquestes tasques a les misses dominicals.

INSCRIPCIONS FENT CLIC AQUÍ


Deixa un comentari