Torna Creure x parlar: reserva la teva entrada!

Torna el Creure per parlar, el curs per fonamentar la fe amb la raó de la Basílica de la Puríssima Concepció. Una sessió, un dissabte al mes, dividida en dues parts. La primera és una xerrada del nostre Rector, Mn. Ramon Corts, en què s’explica i es raona una qüestió doctrinal de la fe cristiana. Després d’un coffe break al claustre es continua amb l’exposició pràctica que realitza el ponent convidat per donar-nos arguments de cara a defensar les nostres idees i la nostra fe en l’esfera pública.

Les sessions d’aquest any són les següents:

  • Sessió 1: 18 de febrer

En la primera sessió del Creure x parlar, Mn Ramon Corts abordarà la qüestió de si avui dia encara és necessari confessar-se i quin sentit té. Després, Mn Carlos Pérez, vicari de la Parròquia de Sant Gregori Traumaturg, respondrà la pregunta sobre si encara existeix l’home i la dona i ens donarà els arguments necessaris per defensar la nostra posició.

INSCRIPCIONS SESSIÓ 1: Clica aquí!

  • Sessió 2: 18 de març

En la segona sessió del Creure x parlar, Mn Ramon Corts abordarà la qüestió de la Missa i la seva necessitat. Després, Ignasi Díaz, professor de religió, ens explicarà la necessitat hi ha d’una bona educació catòlica i ens donarà els arguments necessaris per defensar el model d’escola catòlica com a forma d’evangelització.

INSCRIPCIONS SESSIÓ 2: Clica aquí!

  • Sessió 3: 22 d’abril.
En la tercera sessió del Creure x parlar, Mn Ramon Corts després d’haver abordardat la qüestió de la Missa i la seva necessitat en la sessió anterior, s’endinsarà en si és possible celebrar la Missa de diverses maneres. Després, Georgina Belles, filòloga i educadora, ens explicarà quina ha de ser la relació entre l’home i la dona en un món que cada cop la desdibuixa més.

INSCRIPCIONS SESSIÓ 3: Clica aquí!Deixa un comentari