Visita del Nunci del Papa durant la Puríssima 2022

Aquest any acaba de la commemoració del 150 anys de la benedicció del nostre temple parroquial. La consagració es feu mes tard el 1996 pel Cardenal Ricard Maria Carles i,  l’any 2009, el Papa Benet XVI va concedir el títol de basílica a la nostra parròquia, el 20 de Febrer del 2009. Per aquest gran esdeveniment de la benedicció del temple, ara fa 150 anys, hem convidat el nunci de sa Santedat el Papa a Madrid a presidir la santa missa del dia de la Puríssima d’enguany. És un gran honor per a nosaltres que hagi volgut acceptar d’estar entre nosaltres.

Us exhorto a correspondre a aquesta gran gentilesa de part del senyor nunci, amb la nostra presència i fent li corona amb una diada tan especial per a la història de la nostra Basilica de la Puríssima Concepció. Recordem en aquesta efemèride els cardenals i rectors que han invertingut en la nostra història, així com tots els sacerdots col·loradors i tants laics que amb el seu treball han fet possible no solament l’aixecament del temple sinó també la seva continuitat i servei a l’Església de Barcelona, la seva ciutat. 

L’Excm. i Rvdm. Mons. Bernardito C. Auza, Nunci Apostòlic, presidirà la Missa Pontifical del 8 de desembre, a les 11h, en motiu de la celebració de la Solemnitat de la Puríssima i dels 150 anys de la benedicció del nostre temple. 


2 Replies to “Visita del Nunci del Papa durant la Puríssima 2022”

  1. Francesc M Domenech Torné

    La nostra felicitació per la celebració dels 150 anys de la benedicció del nostre temple parroquial,basilica de la Puríssima Concepción I que per molts d’anys el Sr Rector pugui mantenir la qualitat dels serveis espirituals de la nostra Parròquia .

  2. Joaquim Bel Vallès

    Dada ,el 8 de desembre 2022 a la Basilica de la Purìssima Concepció, que deixarà emprenta. No vui deixar-m’ho perdre. En aquesta parròquia, (la meva parròquia),vaig ser batejat. Va ser la meva primera escola de parvulari. Vaig ser, en ella, escolanet en temps del Congres Eucarìstic. M’hi vaig casar. La esglèsia de la Concepció forma part de la meva vida. La missa solemne , conmemorant els 150 anys de la seva benedicció, será un acte més per recordar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *