Visita del Nunci del Papa durant la Puríssima 2022

Aquest any acaba de la commemoració del 150 anys de la benedicció del nostre temple parroquial. La consagració es feu mes tard el 1996 pel Cardenal Ricard Maria Carles i,  l’any 2009, el Papa Benet XVI va concedir el títol de basílica a la nostra parròquia, el 20 de Febrer del 2009. Per aquest gran esdeveniment de la benedicció del temple, ara fa 150 anys, hem convidat el nunci de sa Santedat el Papa a Madrid a presidir la santa missa del dia de la Puríssima d’enguany. És un gran honor per a nosaltres que hagi volgut acceptar d’estar entre nosaltres.

Us exhorto a correspondre a aquesta gran gentilesa de part del senyor nunci, amb la nostra presència i fent li corona amb una diada tan especial per a la història de la nostra Basilica de la Puríssima Concepció. Recordem en aquesta efemèride els cardenals i rectors que han invertingut en la nostra història, així com tots els sacerdots col·loradors i tants laics que amb el seu treball han fet possible no solament l’aixecament del temple sinó també la seva continuitat i servei a l’Església de Barcelona, la seva ciutat. 

L’Excm. i Rvdm. Mons. Bernardito C. Auza, Nunci Apostòlic, presidirà la Missa Pontifical del 8 de desembre, a les 11h, en motiu de la celebració de la Solemnitat de la Puríssima i dels 150 anys de la benedicció del nostre temple. 


Deixa un comentari